Vi är på väg!!

 
 
 
 

Försenat flyg :(

 
 

En bra dag i Castelldefels

Idag är vår sista dag i Castelldefels, vi vill stanna lite till!!!
 

Igår på Port Aventura

 

Rolig dag i Barcelona.

Idag var det 9CD:s tur att äventyra i Barcelona. Vi började dagen med att åka buss in till staden och upp på Montjuic där vi hade en fantastisk utsikt över hela Barcelona. Vi promenerade ner och delade upp oss i två profilgrupper. Fotboll- och tennisprofilerna besökte Camp Nou och entertainprofilen fick lära sig flamenco. Efter profilaktiviteterna blev det ett par timmars shopping innan återfärd till Castelldefels och middag på restaurang. En jätterolig
 
dag!

Hemresa

Nu åker vi hem efter några riktigt fina daga i Barcelona. 
Om allt går vägen utan förseningar kommer vi in på Falkenbergs station vid 8-tiden i kväll. Planet landar på Kastrup 16.25 och vi siktar på att hinna med Öresundståget 17.42.
 

Dag 5

 

Barcelona, here we come

En alldeles fantastisk dag. Sightseeing och shopping. 
 

Dag 4

 

En heldag på nöjesfältet

Port Ventura!
Lagom varm, lagom mycket folk och en hel del mer eller mindre ultimata åkmaskiner plus annan underhållning. 
 

Dag 3

På väg till nöjesfältet, Porta Ventura i Tarragona. 
 

Gemensam middag

I kväll äter vi gemensam middag på en restaurang med Guatemala-tema. Stora portioner och ett varierat utbud. Alla nöjda😁
 

Camp nou och Flamenco

 
 
 
Efter en halvtimmas resa med kommunal buss in till Barcelona och Placa Espania delades gruppen i två delar. Den som skulle besöka CAMP Nou, Barcas hemmaarena och de som skulle till dansinstitutet och lära sig flamenkons grunder. Fotbollsgruppen tog tunnelbanan ut till arenan. Väl där fick de sig till livs hela den framgångssaga som är Barcelona idag. 
 

Dag 2

En strålande fin morgon. Alla tycks ha sovit gott och är i ute och rekar lite runt hotellet. Strax bär det av in till stan och profilbesöken. 
 

Dag 1

Idag är det resdag. Vi startde kl 12 med att stiga på bussen som tog oss till Kastrup. Just nu väntar vi att få stiga på planet till Barcelona. 
 

Barcelonaresan 2018

Lördagen den 12 maj åker första gruppen, 9 AB till Barcelona.
34 personer varav 29 elever åker med buss till Kastrup och därifrån tar planet oss till slutdestinationen.

RSS 2.0