Lärsårsavslutning 2013

Den blomstertid nu kommer ..... solen strålade över Vesterhavsskolan denna kväll då skolan firade sin fjärde sommaravslutning. På hedersplats sitter 74 stiliga niondeklassare och njuter av sin sista dag på skolan. De tillsammans med övriga elever, medarbetare och familjemedlemmar fick se laxar hoppa i Ätran i takt med den fina underhållningen som åk 6, 7 och 8 levererade. Det allmäna omdömet är att denna kväll var magisk för oss, närmare 1000 som hade möjlighet att vara där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotboll: Eleverna vs Lärarna

 
2013 års fotbollshändelse på Vesterhavsskolan är elevernas match mot lärarna. Över 200 personer hade plankat in på Katrineslätts IP där Christer Borg hälsade välkommen och konferensierade så det stod härliga till. Bättre fotbollsväder kan man inte tänka sig och publiken gottade sig i solskenet kanske alldeles extra när en lärare inte riktigt hängde med i svängarna. Trots en heroisk insats av eleverna vann lärarna med uddasiffrorna 7-3.
Man får förmoda att eleverna efter att ha gråtit en skvätt kommer att ta med sig erfarenheter av eftermiddagens match och satsa på vinst vid 2014 års prestigematch på Vesterhavsskolan. Rättvis domare: Stefan Karlsson.

RSS 2.0